ARCHIWALNY TEMAT FORUM

Nie mogę uzyskać dostępu do e-pit

Taki komunikat po wprowadzeniu danych autoryzacyjnych,
Uwaga!
Zaloguj się ponownie
W innej karcie przeglądarki istnieje aktywna sesja lub poprzednia sesja nie została zamknięta. Zamknij wszystkie okna przeglądarki i zaloguj się ponownie, aby rozpocząć nową sesję.
Wylogowałam się i ponownie wprowadziłam dane, znowu komunikat, tak już trzeci dzień...
Co można zrobić ?
Może ktoś miał coś podobnego ?
Spróbuj wyczyścić ciasteczka albo użyj innej przeglądarki.
Ok tak zrobię, dzięki
I co bo też mam
Witajcie, też to mam, na dwóch różnych przeglądarkach. Chyba jakiś błąd z ich strony.
U mnie to samo, wyczyszczenie historii oraz uruchomienie komputera ponownie nie pomogło.
U mnie to samo. Próbowałam logować się kilka razy. Bez sukcesu. Żadne czary z czyszczeniem nie pomogły.
U mnie to samo
To samo
Mam to samo, gdzie to zgłosić?
Również mam to samo. Mam nadzieje, że szybko rozwiążą problem..
Podobna sytuacja.
Mam ten sam porblem. Czy ktos trafił na spoób jak to rozwiązać?
Mam ten sam błąd, na dwóch komputerach. Nie wiem o co chodzi ale z poziomu blokera reklam po prostu uwaliłem okno które przesłaniało i blokowało elementy aktywne na stronie i normalnie mogłem działać w portalu i nadać potrzebne dokumenty. I nikt mi nie powie, że bloker jest nieprzydatny.
Udało mi się przed chwilą przez przeglądarkę explorer.
Explorer tylko działa
A ja mam Win11 i tam nie ma internet explorera
Działa na chrome
Safari i Brave - nie działa
To samo u mnie. Nie pomaga czyszczenie ciasteczek, ani tryb incognito. Jedyna możliwa metoda to odświeżenie strony i błyskawiczne wybranie interesującej nas opcji (w moim wypadku rozliczenia podatkowego) z pominięciem wyskakującej informacji o aktywnej sesji.
Nie wylogowywać się tylko odświeżyć stronę (działa)
U mnie na Chromie tez nie dziala, cookies i keshowanie wyczyszconie i nic to nie dalo, tryb prywatny tez.
Jedynie na przegladarce Edge oraz Explorer dalo sie otworzyc
W Brave i Firefox nie działa. W moim przypadku zadziałało w Micorsoft Edge.
Wielokrotne próby ..i nie udało się. Urzędnicy US nie wiedzą o co chodzi. Po prostu żal...
U mnie na Chromie działa, po wyczyszczeniu ciasteczek.
Udało się o 2 w nocy, chyba wynika to z przepełnienia interesantów, w dzień bez szans
Podziałało zablokowanie wyskakującego okienka dodatkiem uBlock Origin. Żadne kasowanie ciasteczek i restarty nie działały.
U mnie pomógł po prostu refresh strony i to durne okno / modal zniknęło, żadne kasowanie ciastek nie pomagało - gratulacje dla "tfurcufff"
Refresh strony i działa
Dzisiaj udało się wejść bez problemu. Czyżby naprawili błąd ???? W czwartek każda próba kończyła się tragicznie. Wysłałem również zgłoszenie do nich o ty błędzie. Odpowiedzi nie dostałem wprawdzie do dzisiaj. Ale najważniejsze że działa
To samo...
Wydawnictwo Podatkowe GOFIN sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za treści tematów i komentarzy umieszczanych na łamach FORUM DYSKUSYJNEGO. Dodanie tematu lub komentarza jest równoznaczne z akceptacją REGULAMINU FORUM DYSKUSYJNEGO (kliknij aby zapoznać się z regulaminem).
Wydawnictwo Podatkowe GOFIN
Szanowny Użytkowniku !
Prosimy o zapoznanie się z poniższymi informacjami oraz wyrażenie dobrowolnej zgody poprzez kliknięcie przycisku "Zgadzam się".
Pamiętaj, że zawsze możesz wycofać zgodę.

Serwis internetowy, z którego Pani/Pan korzysta używa plików cookies w celu:

• niezbędnego zapewnienia prawidłowego działania Serwisów (utrzymania sesji),
  • realizacji funkcjonalności ułatwiających obsługę Serwisu,
  • dopasowania reklam w serwisach społecznościowych,
  • analizy statystyk ruchu i reklam w Serwisach,
  • zbierania i przetwarzania danych w celu wyświetlenia reklam produktów własnych i klientów reklamowych oraz do śledzenia użytkowników, kliknięć i konwersji wyświetlanych reklam.
Pliki cookies

Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z Serwisu, w celu administrowania Serwisem, dostosowania treści Serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania reklamy (dostosowania treści reklamy do indywidualnych potrzeb użytkownika). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika Serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do internetu oraz w Polityce prywatności i plików cookies.

Administratorzy

Administratorem Pana/Pani danych osobowych w związku z korzystaniem z Serwisu internetowego i jego usług jest Wydawnictwo Podatkowe GOFIN sp. z o.o. Administratorem danych osobowych w plikach cookies w związku z wyświetleniem analizy statystyk i wyświetlaniem spersonalizowanych reklam są partnerzy Wydawnictwa Podatkowego GOFIN sp. z o.o., Google Inc, Facebook Inc.

Jakie ma Pani/Pan prawa w stosunku do swoich danych osobowych?

Wobec swoich danych mają Pan/Pani prawo do żądania dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, prawo do cofnięcia zgody.

Podstawy prawne przetwarzania Pani/Pana danych osobowych
  • Niezbędność przetwarzania danych w związku z wykonaniem umowy.

Umowa w naszym przypadku oznacza akceptację regulaminu naszych usług. Jeśli zatem akceptuje Pani/Pan umowę na realizację danej usługi, to możemy przetwarzać Pani/Pana dane w zakresie niezbędnym do realizacji tej umowy.

• Niezbędność przetwarzania danych w związku z prawnie uzasadnionym interesem administratora.

Dotyczy sytuacji, gdy przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na usprawiedliwione potrzeby administratora, tj. dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług, jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług administratora.

• Dobrowolna zgoda.

Aby móc realizować cele:
    - zapamiętania Pani/Pana decyzji w Serwisach w zakresie korzystania z dostępnych opcjonalnie funkcjonalności,
    - analiz statystyk ruchu i reklam w Serwisach,
    - dopasowania reklam w serwisach społecznościowych,
    - wyświetlania spersonalizowanych reklam produktów własnych i klientów reklamowych oraz do śledzenia użytkowników, kliknięć i konwersji wyświetlanych reklam w związku z odwiedzaniem niniejszego Serwisu internetowego partnerzy Wydawnictwa Podatkowego Gofin sp. z o.o. muszą mieć możliwość przetwarzania Pani/Pana danych.

Potrzebna jest Nam Pani/Pana dobrowolna zgoda na zapisy w plikach cookies w celach realizacji powyższych celów.
W związku z powyższymi wyjaśnieniami prosimy o wyrażenie dobrowolnej zgody na zapisywanie informacji w plikach cookies przez kliknięcie przycisku „Zgadzam się” lub „Nie teraz” w przypadku braku zgody. Istnieje możliwość skorzystania z „ustawień zaawansowanych” plików cookies w celu określenia indywidualnych zgód na zapis wybranych plików cookies realizujących wybrane cele.