ARCHIWALNY TEMAT FORUM

Pomocy bład przy pit 4r

Pokazuje mi taki bład czy ktos pomoże? Program Wapro gang (dodane myślniki zamiast . ponieważ nie puszcza linków
Element element 'Podmiot1' w przestrzeni nazw 'crd-gov-pl/wzor/2019/12/19/8975' ma nieprawidłowy element podrzędny element 'OsobaFizyczna' w przestrzeni nazw 'crd-gov-pl/xml/schematy/dziedzinowe/mf/2018/08/24/eD/DefinicjeTypy'. Lista oczekiwanych możliwych elementów: element 'OsobaFizyczna, OsobaNiefizyczna' w przestrzeni nazw 'crd-gov-pl/wzor/2019/12/19/8975'.
Dodaj temat do obserwowanych
Też dziś chcę zrobić a mam program Wapro gang i ten błąd mi wyskakuje
Mam ten sam problem czy już ktoś wie co jest nie tak?
TEŻ MAM TEN PROBLEM, CZY KTOŚ JUŻ ROZWIĄZAŁ TEN PROBLEM?
Błąd Ganga. Trzeba wgrać poprawki.
Jakie poprawki?
Skąd poprawki na update nic nie ma
Czy ktoś rozwiązał problem? Na wsparcie nie można się dodzwonić.
Mama ten sam problem dziś i nic nie da się zrobić. Czy z wsparcia technicznego Wapro można jeszcze korzystać bezpłatnie??
Problem rozwiązany. Należy podmienić pliki z plikowni. Po czym zrobić kompilację całego systemu: [Administrator]. [Narzędzia]. [Kompilacja całości systemu].
Pliki z plikowmi co to znaczy?
Nie mogę wstawić tutaj linka, bo strona nie pozwala. "KASIA" Napisz swój e-mail wyślę Ci instrukcję.
Jeśli można to ja też poproszę link na adres biuro@agbud.net
Niestety nie mogę dodać adresu E-mail 'Krzysztof' proszę podaj mi swój a ja prześlę na niego prośbę o wysłanie instrukcji.
Nie moge wyslac maila anulka.s10malpawpkropkapl
Jeśli można ja też poproszę o link na adres renatagral@onet.eu
Jeśli można poprosimy o instrukcję na adres:
kadry @ firmagrzeskowiak . pl
Katarzyna.oleszkiewicz@op . pl
Katarzyna małą literką i bez spacji,
z góry dziękuje 'Krzysztof'
Napiszcie email na serwis Wapro wysyłają instrukcję z linkami tu nie można wstawić linka
Jeżeli jest wykupione wsparcie serwisu WAPRO to pewnie wyślą. Ja jak napisałem kazali mi zapłacić.
Również proszę o instrukcję na olo666małpaopkropkapl
Trzeba mieć wykupioną aktualną wersję od 8.50 ( płatna jest teraz pomoc telefoniczna) przez email jest bezpłatna
Również poproszę na meila ramakow małpa interia kropka pl
Też bardzo prosze o instrukcje. Z góry dziekuje! magmil193 @ wp . pl (oczywiscie bez odstepów
Również proszę o instrukcję joas1112 @ interia . pl (bez odstępów) dziękuję.
Został tylko tydzień na wysłanie PIT 11 a tu takie cyrki :(
Ja także poproszę o instrukcję js. szewczyk @ wp. pl

Z góry dziękuję
Poproszę o instrukcję sylwia 357 @ wp. pl (bez odstępnów

Z góry dziękuję
Bardzo proszę też o instrukcję . Mój email b.agusia małpa gmail. com
Baaaardzo proszę o instrukcje na email: ola1348 @ gmail. com
Bardzo proszę też o instrukcję na lipiec-18 @ o2. pl
Też poproszę instrukcję na email
1979 mk @ interia . pl

Dziękuję
Zostaly wypuszczone poprawki przez Asseco
Nie moge wkleic linka dlatego prosze wkleic w google ponizszy tekst:

Aktualizacja funkcji deklaracji PIT-11, PIT-4R oraz PIT-8AR

Pierwszy wynik kieruje do strony wapro gdzie jest pelna instrukcja.
Zainstalowałam wszystko po kolei, jak jest w instrukcji na stronie Wapro i działa! Dzięki wielkie!!
Metodą z plikowni WAPRO Gang do wersji 8.50.4, proszę ze strony https://wapro24bis.assecobs.pl/plikownia/WAPRO%20Gang/8.50.4/pobrać na komputer pliki „Rodzaj umowy.xml”, „PIT-4R xml.xml”, „PIT-8AR xml.xml”, „Oblicz PIT-11 _ 8B.xml”, „PIT-11 xml v3.xml”, „Deklaracja PIT-11 v2.xml”, „Deklaracja PIT-8B_v2.xml”, „Oblicz PIT-8B_v2.xml”, „PIT-11 _ 8B str.2 v2.xml”, „PIT-11 _ 8B seryjny.xml” oraz „PIT-11 _ 8B str.1 seryjny.xml”.

Płacimy za aktualizacje by na własną rękę naprawiać program? To może od razu zastanowić się nad zmianą dostawcy oprogramowania?! :-(
Też poproszę instrukcję na email
iza 987 @ gazeta . pl
Od dzisiaj na Stronie WAPRO można pobrać najnowszą wersję GANG-a 8.50.6 zawierająca w/w poprawki
Pomocy, wychodzi mi błąd przy weryfikacji PI 11 za ukrinca. moze ktos pomoże?
Wydawnictwo Podatkowe GOFIN sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za treści tematów i komentarzy umieszczanych na łamach FORUM DYSKUSYJNEGO. Dodanie tematu lub komentarza jest równoznaczne z akceptacją REGULAMINU FORUM DYSKUSYJNEGO (kliknij aby zapoznać się z regulaminem).
Wydawnictwo Podatkowe GOFIN
Szanowny Użytkowniku !
Prosimy o zapoznanie się z poniższymi informacjami oraz wyrażenie dobrowolnej zgody poprzez kliknięcie przycisku "Zgadzam się".
Pamiętaj, że zawsze możesz wycofać zgodę.

Serwis internetowy, z którego Pani/Pan korzysta używa plików cookies w celu:

• niezbędnego zapewnienia prawidłowego działania Serwisów (utrzymania sesji),
  • realizacji funkcjonalności ułatwiających obsługę Serwisu,
  • dopasowania reklam w serwisach społecznościowych,
  • analizy statystyk ruchu i reklam w Serwisach,
  • zbierania i przetwarzania danych w celu wyświetlenia reklam produktów własnych i klientów reklamowych oraz do śledzenia użytkowników, kliknięć i konwersji wyświetlanych reklam.
Pliki cookies

Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z Serwisu, w celu administrowania Serwisem, dostosowania treści Serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania reklamy (dostosowania treści reklamy do indywidualnych potrzeb użytkownika). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika Serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do internetu oraz w Polityce prywatności i plików cookies.

Administratorzy

Administratorem Pana/Pani danych osobowych w związku z korzystaniem z Serwisu internetowego i jego usług jest Wydawnictwo Podatkowe GOFIN sp. z o.o. Administratorem danych osobowych w plikach cookies w związku z wyświetleniem analizy statystyk i wyświetlaniem spersonalizowanych reklam są partnerzy Wydawnictwa Podatkowego GOFIN sp. z o.o., Google Inc, Facebook Inc.

Jakie ma Pani/Pan prawa w stosunku do swoich danych osobowych?

Wobec swoich danych mają Pan/Pani prawo do żądania dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, prawo do cofnięcia zgody.

Podstawy prawne przetwarzania Pani/Pana danych osobowych
  • Niezbędność przetwarzania danych w związku z wykonaniem umowy.

Umowa w naszym przypadku oznacza akceptację regulaminu naszych usług. Jeśli zatem akceptuje Pani/Pan umowę na realizację danej usługi, to możemy przetwarzać Pani/Pana dane w zakresie niezbędnym do realizacji tej umowy.

• Niezbędność przetwarzania danych w związku z prawnie uzasadnionym interesem administratora.

Dotyczy sytuacji, gdy przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na usprawiedliwione potrzeby administratora, tj. dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług, jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług administratora.

• Dobrowolna zgoda.

Aby móc realizować cele:
    - zapamiętania Pani/Pana decyzji w Serwisach w zakresie korzystania z dostępnych opcjonalnie funkcjonalności,
    - analiz statystyk ruchu i reklam w Serwisach,
    - dopasowania reklam w serwisach społecznościowych,
    - wyświetlania spersonalizowanych reklam produktów własnych i klientów reklamowych oraz do śledzenia użytkowników, kliknięć i konwersji wyświetlanych reklam w związku z odwiedzaniem niniejszego Serwisu internetowego partnerzy Wydawnictwa Podatkowego Gofin sp. z o.o. muszą mieć możliwość przetwarzania Pani/Pana danych.

Potrzebna jest Nam Pani/Pana dobrowolna zgoda na zapisy w plikach cookies w celach realizacji powyższych celów.
W związku z powyższymi wyjaśnieniami prosimy o wyrażenie dobrowolnej zgody na zapisywanie informacji w plikach cookies przez kliknięcie przycisku „Zgadzam się” lub „Nie teraz” w przypadku braku zgody. Istnieje możliwość skorzystania z „ustawień zaawansowanych” plików cookies w celu określenia indywidualnych zgód na zapis wybranych plików cookies realizujących wybrane cele.