ARCHIWALNY TEMAT FORUM

Poległam na wysyłce:(

Ponad2 godz. wysyłam i zawiesza się na kroku 4- kreator wysyłania dokumentów, weryfikacja anulowana:( certyfikaty ok, aktualizowałam komponenty też, zamykałam program i otwierałam jako administrator, psu na budę, co radzicie ?
No pieknie...ja się chyba nie tknę tego płatnika, a niech mnie nawet z roboty zwolnią.No nie mam odwagi w ogóle uruchamiać tego dziada , stchórzyłam totalnie.Widzę ,że cały czas są jakieś problemy.
Dobiłaś mnie Brutuska :(
Teraz przy każdym platniku powinien byc informayk
Gdyby nie pomoc Darka to trafiłabym do psychiatryka, teraz koszmar wraca:(
Masz rację Darek jest fenomenem dot.platnika
A aktualizacje do Płatnika ściągnęłaś? No i jakie masz metryki?
Nie martw się Brutuska, może jutro Darek Ci pomoże i będzie wszystko dobrze. :)

Ja się nie tykam tego Płatnika, bo z dnia na dzień strach we mnie narasta jeszcze większy, to straszne , co za czasy nastały :((
Mi weryfikacja anulowana trafia się jak wysyłam kilka zestawów a wśród nich jest choć jeden krytyczny. Jak cykam po jednym to przechodziły. Blokowało się też jak wśród nich był pusty zestaw tzn. z nazwą ale w ogóle bez żadnego dokumentu.
Szkoda gadać; ja jestem na wykończeniu =(((

próbowałem już wszystkiego...

najgorsze, że przez aktualizację Płatnika zaczęły mi siadać inne programy =(
Ja też ... chyba OPP jest nieaktualny ale nie wiem co z tym zrobić
Wczoraj zaktualizowałam do metryki 108 oraz na nowo zainst.certyfikaty (kwalifik.i zus) w płatniku
mam vistę na tym kompie, twierdzi że wszystko gotowe do podpisu i jest ok
weryfikacja jest ok przy spr.certyfikatów
jeszcze nie wysłałam za maj , okaże się za kilka dni :)
A ja może odpalę płatnika po weekendzie,a muszę to zrobić dwa razy na dwóch różnych komputerach.:(
I jakby podczas aktualizacji tego dziada, coś się porobiło nie tak ze mną, to od poniedziałku lekarze specjaliści będą bardziej wypoczęci i może udzielą właściwej pomocy.:(((
Mam nadzieję że Panie nie działają już na komputerach starszych niż z systemem windows Vista... bo ja takiego miałem i katastrofa... 29-05-2017 kupiony nowy komp z windows 7 zainstalowany płatnik zaktualizowany i wszystko OK. Wysłane wszystko bez problemu!Do tego programu trzeba podchodzić ze spokojem...:)i informatykiem siedzącym obok...
@8

Nie przesadzaj :)

@9

Przekaz->Ustawienia przekazu elektronicznego -> Certyfikaty -> Na dole Pobierz, wskaż PE2-ZUS-EWD, Zapisz, OK i już masz po problemie
Tak być nie powinno... ciągłe nerwy, stresy...i sami udajemy przed sobą, że niby jest wszystko ok.:(
ja na przykład mam już serdecznie dość tego wszystkiego.chyba się starzeję.:(

Księgowy dawno , dawno temu to był kiedyś gość...
oaza spokoju z ołówkiem za uchem i liczydłem w ręku.
Z drugiej strony widzialem na forum tematy, gdzie ludzie sobie poradzili z aktualizacja bez niczej pomocy, bo tylko pierwszy post i drugi, ze sobie poradzili.
A tez Ci co zainstalowali i uzytkuja bez klopotow nie piszą o tym, że im poszlo gladko.
@ 13 -do Darka, zrobiłam to co napisałeś, na kroku 4 weryfikacja anulowana
Hasło
1488
Jak wysyłam od siebie - na 4 wiesza się, jak próbowałam od każdego płatnika- jakoś idzie
Wydawnictwo Podatkowe GOFIN sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za treści tematów i komentarzy umieszczanych na łamach FORUM DYSKUSYJNEGO. Dodanie tematu lub komentarza jest równoznaczne z akceptacją REGULAMINU FORUM DYSKUSYJNEGO (kliknij aby zapoznać się z regulaminem).
Wydawnictwo Podatkowe GOFIN
Szanowny Użytkowniku !
Prosimy o zapoznanie się z poniższymi informacjami oraz wyrażenie dobrowolnej zgody poprzez kliknięcie przycisku "Zgadzam się".
Pamiętaj, że zawsze możesz wycofać zgodę.

Serwis internetowy, z którego Pani/Pan korzysta używa plików cookies w celu:

• niezbędnego zapewnienia prawidłowego działania Serwisów (utrzymania sesji),
  • realizacji funkcjonalności ułatwiających obsługę Serwisu,
  • dopasowania reklam w serwisach społecznościowych,
  • analizy statystyk ruchu i reklam w Serwisach,
  • zbierania i przetwarzania danych w celu wyświetlenia reklam produktów własnych i klientów reklamowych oraz do śledzenia użytkowników, kliknięć i konwersji wyświetlanych reklam.
Pliki cookies

Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z Serwisu, w celu administrowania Serwisem, dostosowania treści Serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania reklamy (dostosowania treści reklamy do indywidualnych potrzeb użytkownika). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika Serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do internetu oraz w Polityce prywatności i plików cookies.

Administratorzy

Administratorem Pana/Pani danych osobowych w związku z korzystaniem z Serwisu internetowego i jego usług jest Wydawnictwo Podatkowe GOFIN sp. z o.o. Administratorem danych osobowych w plikach cookies w związku z wyświetleniem analizy statystyk i wyświetlaniem spersonalizowanych reklam są partnerzy Wydawnictwa Podatkowego GOFIN sp. z o.o., Google Inc, Facebook Inc.

Jakie ma Pani/Pan prawa w stosunku do swoich danych osobowych?

Wobec swoich danych mają Pan/Pani prawo do żądania dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, prawo do cofnięcia zgody.

Podstawy prawne przetwarzania Pani/Pana danych osobowych
  • Niezbędność przetwarzania danych w związku z wykonaniem umowy.

Umowa w naszym przypadku oznacza akceptację regulaminu naszych usług. Jeśli zatem akceptuje Pani/Pan umowę na realizację danej usługi, to możemy przetwarzać Pani/Pana dane w zakresie niezbędnym do realizacji tej umowy.

• Niezbędność przetwarzania danych w związku z prawnie uzasadnionym interesem administratora.

Dotyczy sytuacji, gdy przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na usprawiedliwione potrzeby administratora, tj. dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług, jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług administratora.

• Dobrowolna zgoda.

Aby móc realizować cele:
    - zapamiętania Pani/Pana decyzji w Serwisach w zakresie korzystania z dostępnych opcjonalnie funkcjonalności,
    - analiz statystyk ruchu i reklam w Serwisach,
    - dopasowania reklam w serwisach społecznościowych,
    - wyświetlania spersonalizowanych reklam produktów własnych i klientów reklamowych oraz do śledzenia użytkowników, kliknięć i konwersji wyświetlanych reklam w związku z odwiedzaniem niniejszego Serwisu internetowego partnerzy Wydawnictwa Podatkowego Gofin sp. z o.o. muszą mieć możliwość przetwarzania Pani/Pana danych.

Potrzebna jest Nam Pani/Pana dobrowolna zgoda na zapisy w plikach cookies w celach realizacji powyższych celów.
W związku z powyższymi wyjaśnieniami prosimy o wyrażenie dobrowolnej zgody na zapisywanie informacji w plikach cookies przez kliknięcie przycisku „Zgadzam się” lub „Nie teraz” w przypadku braku zgody. Istnieje możliwość skorzystania z „ustawień zaawansowanych” plików cookies w celu określenia indywidualnych zgód na zapis wybranych plików cookies realizujących wybrane cele.